1
Notīri garneles, noņemot čaulas un astes. Noskalo un nosusini tās ar papīra dvieli.
2
Apkaisi garneles ar sāli, pipariem un citrona sulu. Atstāj marinēties 10 minūtes.
3
Gatavojot panējumu, sagatavo trīs bļodas: vienā ieliec miltus, otrā sakul olas, trešajā ieber rīvmaizi.
4
Apviļā katru garneļu miltos, tad olā un beidzot rīvmaizē, nodrošinot, ka tās ir pilnībā pārklātas.
5
Uzkarsē eļļu pannā vidēji augstā temperatūrā. Cep garneles pa partijām līdz tās kļūst zeltaini brūnas un kraukšķīgas, aptuveni 2-3 minūtes katrā pusē.
6
Izņem garneles no pannas un liec uz papīra dvieļa, lai notecinātu lieko eļļu.
7
Pasniedz garneles siltas ar citrona šķēlēm un iecienītāko mērcīti.