1
Nomazgājiet sēnes un uzmanīgi noņemiet kātiņus, lai izveidotu vietu pildījumam.
2
Sēņu kātiņus smalki sakapājiet un apcepiet uz pannas ar 1 ēdamkaroti olīveļļas, līdz tie kļūst mīksti.
3
Sajauciet sakapātos sēņu kātiņus ar rīvmaizi, sarīvētu parmezāna sieru, smalki sakapātiem pētersīļiem, timiānu un ķiploku. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.
4
Piepildiet sēņu cepurītes ar sagatavoto pildījumu, viegli piespiežot, lai tas turētos vietā.
5
Novietojiet pildītās sēnes uz cepampannas, apslaciet ar atlikušo olīveļļu un lieciet cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180°C, uz 20-25 minūtēm, līdz sēnes ir zeltaini brūnas.
6
Pasniedziet siltas, dekorētas ar svaigiem pētersīļiem.