1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C. Izrullē smalkmaizītes mīklas loksnes un sagriez katru loksni četrās daļās.
2
Ieeļļo mafinu pannu un ievieto katru mīklas gabalu vienā no mafinu formas iedobēm, veidojot groziņu.
3
Sakult olu un ar otiņu pārziež mīklas groziņus. Cep cepeškrāsnī 10-15 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini un kraukšķīgi. Izņem no krāsns un atdzesē.
4
Vistas fileju vāri sālsūdenī, līdz tā ir pilnībā gatava. Atdzesē un saplūkā mazos gabaliņos.
5
Sakapā seleriju un sarkano ābolu mazos kubiņos. Sajauc tos ar vistas gabaliņiem bļodā.
6
Pievieno majonēzi, sāli, piparus un sakapātu dillīti. Visu kārtīgi samaisa, lai sastāvdaļas vienmērīgi sajauktos.
7
Piepildi atdzesētos mīklas groziņus ar vistas salātiem un pasniedz.