1
Nomazgā kalmāru gredzenus zem auksta tekoša ūdens un nosusini ar papīra dvieli.
2
Sagatavo trīs bļodas: vienā ielej miltus, otrā sakul olas ar šķipsnu sāls un pipariem, trešajā ielej rīvmaizi.
3
Apviļā katru kalmāru gredzenu miltos, tad olā un visbeidzot rīvmaizē.
4
Uzkarsē lielu pannu ar olīveļļu uz vidējas uguns. Kad eļļa ir karsta, liec iekšā kalmāru gredzenus un cep, līdz tie kļūst zeltaini brūni, apmēram 2-3 minūtes no katras puses.
5
Izņem kalmāru gredzenus no pannas un liec uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
6
Pasniedz kalmāru gredzenus uz šķīvja ar citrona šķēlēm, tartar mērci un pētersīļu zariņiem.