Kraukšķīgie rīsu kubiņi attēls
Foto: DALL-E

Kraukšķīgie rīsu kubiņi

cepu.lv

50 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 30 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Izbaudiet kraukšķīgus un gardus rīsu kubiņus, kas lieliski der gan kā uzkoda, gan kā pamatēdiens.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Rīsu kubiņi
300 g Vārīti rīsi
2 gab. Olas
3 ēd. k. Sojas mērce
100 g Rīvmaize
2 ēd. k. Sezama sēklas
pēc garšas Sāls
pēc garšas Pipari
pēc garšas Eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Sagatavojiet vārītus rīsus un ļaujiet tiem atdzist, līdz tie ir pilnīgi auksti.
2
Lielā bļodā sajauciet rīsus ar olām, sojas mērci, sāli un pipariem, līdz izveidojas viendabīga masa.
3
Veidojiet no rīsu masas kubiņus un apviļājiet tos rīvmaizē, lai tie būtu pilnībā pārklāti.
4
Uzkarsējiet eļļu pannā un cepiet rīsu kubiņus, līdz tie ir zeltaini brūni un kraukšķīgi no visām pusēm.
5
Izņemiet rīsu kubiņus no pannas un novietojiet tos uz papīra dvieļa, lai notecinātu lieko eļļu.
6
Pasniedziet rīsu kubiņus siltus, apkaisītus ar sezama sēklām un, ja vēlaties, ar svaigiem zaļumiem.
7
Mmm...