1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Ieklāj cepampapīru uz cepešpannas.
2
Bļodā sajauc rīvēto sieru, kviešu miltus un izkausētu sviestu. Pievieno olu un samaisi, līdz masa ir viendabīga.
3
Veido mazus bumbiņas no siera masas un izlīdzini tās uz cepešpannas, atstājot vietu starp bumbiņām, lai tās varētu izplesties cepšanas laikā.
4
Cep 10-15 minūtes, līdz groziņi ir zeltaini brūni. Izņem no krāsns un ļauj tiem atdzist.
5
Kamēr groziņi atdziest, sajauc krēmsieru ar smalki sakapātiem garšaugiem, sāli un pipariem.
6
Pēc tam, kad groziņi ir atdzisuši, pildi tos ar krēmsiera maisījumu. Dekorē ar svaigiem garšaugiem.
7
Pasniedz ar tomātu mērci vai citu mīļāko dipu.