Laša un avokado tartars ar laima noti attēls
Foto: DALL-E

Laša un avokado tartars ar laima noti

cepu.lv

20 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 0 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Svaigs un garšīgs laša un avokado tartars ar vieglu laima noti, kas lieliski derēs gan kā uzkoda, gan viegls pamatēdiens.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
200 g Svaigs lasis
1 gab. Avokado
1 gab. Laima sula
1 gab. Svaigs diļļu zariņš
1 ēd. k. Kapari
1 ēd. k. Olīveļļa
pēc garšas Sāls
pēc garšas Pipari
Pagatavošana
1
Sagriez svaigu lasi mazos kubiņos un liec to bļodā.
2
Nomizo avokado, izņem kauliņu un sagriez avokado mazos kubiņos. Pievieno avokado laša kubiņiem.
3
Izspied laima sulu un pievieno to laša un avokado maisījumam. Pievieno arī olīveļļu, sāli un piparus pēc garšas.
4
Sajauc visas sastāvdaļas kopā, lai tās vienmērīgi sadalītos.
5
Izmantojot gredzena formu vai nelielu bļodiņu, izveido tartara formu uz šķīvja.
6
Dekorē tartaru ar svaigu diļļu zariņu un kapariem.
7
Pasniedz uzreiz, lai avokado nezaudētu savu krāsu un konsistenci.
8
Mmm...