Lavaša rolls ar lasi, krēmsieru un aisberga salātiem attēls
Foto: DALL-E

Lavaša rolls ar lasi, krēmsieru un aisberga salātiem

cepu.lv

25 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 5 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Garšīgs un ātri pagatavojams uzkodu ēdiens ar lasi, krēmsieru un aisberga salātiem, kas lieliski derēs gan ikdienas maltītei, gan svētku galdam.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
2 gab. Lavašs
200 g Kūpināts lasis
150 g Krēmsiers
100 g Aisberga salāti
1 gab. Dilles
1 ēd. k. Citrona sula
pēc garšas Sāls
pēc garšas Pipari
Pagatavošana
1
Izklāj lavašu uz darba virsmas un vienmērīgi izklāj krēmsieru pa visu lavaša virsmu.
2
Uz krēmsiera kārto kūpinātā laša šķēles, pārklājot visu lavašu.
3
Pievieno plānās šķēlēs sagrieztus aisberga salātus, lai piešķirtu kraukšķīgumu.
4
Apber ar sasmalcinātām dillēm un pārkaisi ar sāli un pipariem pēc garšas.
5
Pārslacini ar citrona sulu, lai piešķirtu svaigumu.
6
Rūpīgi satin lavašu rullī, sākot no viena gala, un pēc tam sagriez 4–5 cm biezos gabaliņos.
7
Pasniedz uzkodu šķīvī, dekorē ar dillēm un citronu šķēlītēm.
8
Mmm...