1
Nogrieziet cieti vārītu olu gareniski uz pusēm un izņemiet dzeltenumus. Novietojiet dzeltenumus bļodā.
2
Sasmalciniet dzeltenumus ar dakšiņu, lai tie būtu labi sasmalcināti un vienmērīgi.
3
Pievienojiet majonēzi, Dižonas sinepes un citrona sulu sasmalcinātajiem dzeltenumiem. Labi samaisiet līdz gludai un krēmīgai konsistencei.
4
Pievienojiet sāli un maltos melnos piparus pēc garšas. Vēlreiz samaisiet, lai garšvielas vienmērīgi izkliedētos.
5
Ar tējkaroti vai konditorejas maisu pildiet olu baltumu dobumus ar sagatavoto dzeltenumu krēmu.
6
Dekorējiet pildītās olas ar smalki sakapātu svaigu pētersīli un viegli pārkaisiet ar papriku.
7
Pasniedziet uzreiz vai uzglabājiet ledusskapī līdz pasniegšanai.