Pildīta ola ar dzeltenumu krēmu attēls
Foto: DALL-E

Pildīta ola ar dzeltenumu krēmu

cepu.lv

30 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 10 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Izbaudiet gardas pildītas olas ar krēmīgu dzeltenumu pildījumu, kas ir ideālas gan svētku galdam, gan ikdienas uzkodām.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
8 gab. Cieti vārītas olas
3 ēd. k. Majonēze
1 tējk. Dižonas sinepes
1 tējk. Citrona sula
pēc garšas Sāls
pēc garšas Maltie melnie pipari
pēc garšas Paprika (dekorēšanai)
1 gab. Svaigs pētersīlis (dekorēšanai)
Pagatavošana
1
Nogrieziet cieti vārītu olu gareniski uz pusēm un izņemiet dzeltenumus. Novietojiet dzeltenumus bļodā.
2
Sasmalciniet dzeltenumus ar dakšiņu, lai tie būtu labi sasmalcināti un vienmērīgi.
3
Pievienojiet majonēzi, Dižonas sinepes un citrona sulu sasmalcinātajiem dzeltenumiem. Labi samaisiet līdz gludai un krēmīgai konsistencei.
4
Pievienojiet sāli un maltos melnos piparus pēc garšas. Vēlreiz samaisiet, lai garšvielas vienmērīgi izkliedētos.
5
Ar tējkaroti vai konditorejas maisu pildiet olu baltumu dobumus ar sagatavoto dzeltenumu krēmu.
6
Dekorējiet pildītās olas ar smalki sakapātu svaigu pētersīli un viegli pārkaisiet ar papriku.
7
Pasniedziet uzreiz vai uzglabājiet ledusskapī līdz pasniegšanai.
8
Mmm...