1
Sagriez rudzu maizi plānās šķēlēs un apcep tās uzkarsētā pannā ar nedaudz olīveļļas līdz tās kļūst zeltaini kraukšķīgas. Noņem no pannas un atstāj atdzist.
2
Sagriez sarkanos sīpolus plānās ripiņās. Uzkarsē olīveļļu pannā un pievieno sīpolus. Cep uz vidējas uguns, līdz sīpoli sāk kļūt mīksti.
3
Pievieno cukuru un balzāmetiķi, turpini cept, līdz sīpoli ir karamelizējušies un iegūst bagātīgu, tumšu krāsu. Noņem no uguns un ļauj atdzist.
4
Sagriez siļķi plānās šķēlītēs, piemērotās crostini lielumam.
5
Uz katras rudzu maizes šķēles uzsmērē nelielu daudzumu dižonas sinepju. Uzliec siļķes šķēlīti un karamelizētus sīpolus.
6
Dekorē ar svaigām dillēm. Pasniedz uzreiz, lai crostini saglabātu savu kraukšķīgumu.