1
Sagriez rupjmaizi aptuveni 1 cm biezās šķēlēs un pēc tam katru šķēli sagriez nelielos kubiņos.
2
Sasmalcini ķiplokus un sajauc tos ar olīveļļu nelielā bļodā.
3
Uzliec pannu uz vidējas uguns un pievieno ķiploku un olīveļļas maisījumu. Ļauj ķiplokiem nedaudz apcepties, lai tie izdala aromātu, bet uzmanies, lai tie nepiedeg.
4
Pievieno rupjmaizes kubiņus pannā un maisi, līdz tie ir vienmērīgi pārklāti ar ķiploku eļļu.
5
Turpini grauzdēt maizes kubiņus, laiku pa laikam apmaisot, līdz tie kļūst zeltaini brūni un kraukšķīgi, aptuveni 10-15 minūtes.
6
Pievieno sāli un piparus pēc garšas un kārtīgi samaisi.
7
Pasniedz grauzdiņus uz šķīvja, pārkaisi ar svaigiem pētersīļiem.