1
Sagriez vistas fileju nelielos gabaliņos, lai tie būtu piemēroti nagetu izmēram.
2
Sagatavo trīs bļodas: vienā sajauc miltus ar sāli un pipariem, otrā sakuļ olas, bet trešajā ieber rīvmaizi.
3
Katru vistas gabaliņu apviļā miltu maisījumā, tad iemērc sakultajās olās un beidzot apviļā rīvmaizē, lai izveidojas vienmērīgs pārklājums.
4
Uzkarsē eļļu pannā uz vidējas uguns. Uzmanīgi liec vistas gabaliņus karstajā eļļā un cep, līdz tie kļūst zeltaini brūni un kraukšķīgi, aptuveni 4-5 minūtes katrā pusē.
5
Kad nageti ir gatavi, izņem tos no pannas un liec uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
6
Pasniedz vistas nagetus ar iecienītākajām mērcēm un baudiet!