1
Sagriez baklažānus gareniski plānās šķēlēs, apkaisi ar sāli un atstāj uz 10 minūtēm, lai noņemtu rūgtumu. Noskalo un nosusini papīra dvieļos.
2
Sakarsē grilu vai pannu un apcep baklažānu šķēles katru pusi 2-3 minūtes, līdz tās ir mīkstas un zeltaini brūnas.
3
Kamēr baklažāni cepas, sagriez sarkano papriku gabalos un cep 200°C karstā cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes, līdz tā ir mīksta.
4
Kad paprika ir gatava, atdzesē to un sagriez smalkākos gabalos.
5
Sadrupini fetas sieru un sajauc to ar cepto papriku, pievienojot nedaudz olīveļļas, sāli un piparus pēc garšas.
6
Uz katras baklažāna šķēles liec nedaudz fetas un paprikas maisījuma un sarullē.
7
Sakārto baklažānu rullīšus uz servēšanas šķīvja, apkaisi ar svaigu baziliku un uzpilini olīveļļu.
8
Pasniedz siltus vai istabas temperatūrā, kā veselīgu uzkodu vai vieglu pamatēdienu.