1
                            Nomazgā un sagriez sarkano papriku un brokoli mazos gabaliņos, sarīvē burkānus. Sasmalcini sīpolu un ķiplokus.
                         
                                            
                            2
                            Uzkarsē lielu pannu ar olīveļļu uz vidējas uguns. Pievieno sasmalcinātos sīpolus un ķiplokus, apcep, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
                         
                                            
                            3
                            Pievieno rīsus un apcep 2-3 minūtes, līdz rīsi sāk kļūt caurspīdīgi.
                         
                                            
                            4
                            Palēnām pa 100 ml pievieno dārzeņu buljonu, apmaisi un ļauj, lai buljons uzsūcas rīsos. Turpini pievienot buljonu, līdz rīsi ir mīksti.
                         
                                            
                            5
                            Pieber burkānus, papriku, zaļos zirnīšus, kukurūzu un brokoli. Turpini gatavot, līdz dārzeņi ir mīksti.
                         
                                            
                            6
                            Pievieno rīvētu Parmezānu, sāli un piparus pēc garšas. Labi samaisi, lai siers izkūst un padara risoto krēmīgu. Mmm...
                         
                                            
                            7
                            Pasniedz risoto ar svaigi sakapātiem pētersīļiem. Mmm...