1
Sagatavo lasi, to viegli apsālot un apkaisa ar pipariem. Liec to cepamtraukā un pārlej ar olīveļļu. Cep lasi 180°C temperatūrā apmēram 40 minūtes, līdz tas ir viegli zeltains un izcepies.
2
Kamēr lasis cepas, sagatavo salātus. Nomazgā un saplēš nelielos gabalos lapu salātus. Greipfrūtu nomizo un atdala segmentos, noņemot plēves.
3
Fenheli sagriež plānās šķēlēs, čerī tomātus pārgriež uz pusēm.
4
Sajauc sezama sēklu eļļu ar nelielu daudzumu sāls un pipariem, lai pagatavotu mērci.
5
Sakārto salātu lapas uz šķīvjiem, papildini ar greipfrūtu segmentiem, fenheli un čerī tomātiem. Pārlej ar sezama mērci.
6
Kad lasis ir gatavs, sagriez to porcijās un novieto blakus salātiem.
7
Pasniedz tūlīt, baudot svaigumu un garšu harmoniju.