1
Sākumā sagatavo laša tartaru. Smalki sagriez laša fileju, sīpolu un kāperus.
2
Bļodā sajauc laša gabaliņus ar sīpoliem, kāperiem, citrona sulu un olīveļļu. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
3
Pievieno smalki sakapātas dilles un uzmanīgi samaisi. Ieliec ledusskapī uz 30 minūtēm, lai garšas savelkas.
4
Lai pagatavotu olas dzeltenuma krēmu, ūdens peldē sakuļ olas dzeltenumus ar kausētu sviestu, līdz masa kļūst krēmīga.
5
Nori lapas sagriez mazos kvadrātiņos. Uzkarsē pannu un apcep nori lapas bez taukvielām, līdz tās kļūst kraukšķīgas.
6
Pasniedz laša tartaru uz šķīvja, pārlej ar olas dzeltenuma krēmu un izkārto nori čipsus virsū. Dekorē ar sezama sēklām.