1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160°C. Izklāj cepampannu ar cepampapīru.
2
Lielā bļodā sajauc kopā auzu pārslas, riekstus, kanēli un muskatriekstu.
3
Mazā katliņā uz zemas uguns izkausē kokosriekstu eļļu un medu, līdz tie ir pilnībā sajaukušies.
4
Ielej eļļas un medus maisījumu auzu pārslu maisījumā, rūpīgi samaisi, līdz viss ir vienmērīgi pārklāts.
5
Izklāj granolas maisījumu uz sagatavotās cepampannas vienmērīgā kārtā.
6
Cep cepeškrāsnī 25–30 minūtes, ik pēc 10 minūtēm apmaisot, līdz granola ir zeltaini brūna un kraukšķīga.
7
Izņem no cepeškrāsns un ļauj atdzist. Pievieno žāvētās dzērvenes un sēklas, ja tās izmanto.
8
Pārliec granolu uzglabāšanas traukā vai burciņā. Pasniedz vai izmanto kā dāvanu.