1
Uzkarsē ūdeni katliņā līdz vārīšanās temperatūrai. Samazini uguni, lai ūdens tikai viegli burbuļotu.
2
Olas uzmanīgi iesit bļodiņā, lai dzeltenums paliktu vesels. Ar karoti izveido virpuļviesuli katliņā un uzmanīgi ieliec olu ūdenī. Plaucē 3-4 minūtes, līdz baltums ir ciets, bet dzeltenums vēl šķidrs.
3
Izņem olas ar putu karoti un liec uz papīra dvieļa, lai notecētu liekais ūdens.
4
Kamēr olas plaucējas, sagriez avokado šķēlēs un apgrauzdē franču bagetes šķēles pannā ar olīveļļu, līdz tās ir zeltaini brūnas.
5
Uz katras bagetes šķēles liec avokado šķēles, plaucētu olu un pāri pārkaisi kaltētus kiršu tomātus.
6
Pārslaki ar olīveļļu, pārkaisi ar sāli un melnajiem pipariem pēc garšas. Dekorē ar mikrozaļumiem.