1
Nomazgā sparģeļus un nogriez cietās apakšējās daļas. Sagriez sparģeļus aptuveni 4 cm garos gabalos.
2
Uzkarsē katliņu ar ūdeni un pievieno šķipsnu sāls. Kad ūdens sāk vārīties, ieliec sparģeļus un blanšē 2-3 minūtes, līdz tie ir maigāki, bet joprojām kraukšķīgi. Pēc tam tos ātri atdzesē aukstā ūdenī, lai apturētu gatavošanos.
3
Sagriez redīsus plānās šķēlītēs.
4
Lielā bļodā sajauc blanšētus sparģeļus, sagrieztus redīsus un drupinātu feta sieru.
5
Pārlej salātus ar olīveļļu un citronu sulu. Pievieno sāli un maltos melnos piparus pēc garšas.
6
Rūpīgi samaisi salātus, lai visas sastāvdaļas būtu vienmērīgi pārklātas ar mērci.
7
Pasniedz uzreiz vai atdzesē ledusskapī līdz pasniegšanai.