1
Sāciet ar melno pupiņu noskalošanu zem auksta, tekoša ūdens, lai atbrīvotos no liekā sāls un konservantu atlikumiem.
2
Sakapājiet sīpolu un ķiplokus. Sagrieziet sarkano čili smalkos gabaliņos, noņemot sēklas, ja vēlaties maigāku garšu.
3
Uzkarsējiet olīveļļu lielā katlā uz vidējas uguns. Pievienojiet sīpolus un ķiplokus, un apcepiet, līdz tie kļūst zeltaini.
4
Pievienojiet sarkano čili un turpiniet cept vēl 1-2 minūtes, lai atbrīvotu čili aromātu.
5
Pievienojiet melnās pupiņas un dārzeņu buljonu katlā. Uzvāriet un tad samaziniet uguni, ļaujot zupai lēnām vārīties apmēram 30 minūtes.
6
Kad zupa ir gandrīz gatava, pievienojiet sāli un maltos piparus pēc garšas.
7
Pirms pasniegšanas pievienojiet sakapātu koriandru un saspiediet laima sulu zupā. Labi samaisiet.
8
Pasniedziet karstu ar laima šķēlītēm un koriandra lapām kā dekoru.