1
Sāc ar zivju buljona pagatavošanu. Nomazgā zivis un sagriez gabalos. Ieliec tās lielā katlā ar ūdeni un uzvāri.
2
Pievieno katlā šķēlēs sagrieztu sīpolu, burkānu un seleriju. Pievieno lauru lapas, piparu graudus un sāli pēc garšas. Samazini uguni un ļauj buljonam lēni vārīties 40 minūtes.
3
Kamēr buljons vārās, sagatavo dārzeņu klimpas. Nomizo un sarīvē kartupeļus, nospiežot lieko šķidrumu.
4
Sajauc sarīvētos kartupeļus ar miltiem, olu, sāli un smalki sakapātiem garšaugiem, lai izveidotu mīklu.
5
Veido mazus klimpu bumbiņas un liec tās uz šķīvja, lai sagatavotos vārīšanai.
6
Kad buljons ir gatavs, izņem zivis un dārzeņus. Sasprindzini buljonu caur sietu, lai atdalītu garšvielas un dārzeņu atliekas.
7
Atgriez buljonu katlā, pievieno klimpu bumbiņas un vāri apmēram 10 minūtes, līdz tās paceļas virspusē un ir gatavas.
8
Pasniedz buljonu ar klimpām, dekorējot ar svaigām dillēm un citrona šķēlīti.