1
Sagriez sīpolus, ķiplokus, fenheli un selerijas smalkos gabaliņos.
2
Uz vidējas uguns uzkarsē olīveļļu lielā katlā. Pievieno sīpolus, ķiplokus, fenheli un selerijas un sautē, līdz dārzeņi kļūst mīksti.
3
Pievieno sagrieztus tomātus un turpini sautēt, līdz tie sāk sadalīties.
4
Pievieno baltvīnu un ļauj tam iztvaikot, pēc tam pievieno zivs buljonu, lauru lapas un safrānu. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un tad samazini uguni.
5
Pievieno baltās zivs gabalus un ļauj tiem vārīties 10 minūtes.
6
Pievieno mīdijas un gliemenes un turpini vārīt, līdz tās atveras. Izmet tās, kas neizveras.
7
Pagaršo buljonu un pievieno sāli un piparus pēc garšas.
8
Pasniedz bujabēzi karstu, dekorētu ar svaigu pētersīli un krustā grieztu bageti.