1
Sagriez liellopa gaļu kubiņos un liec lielā katlā. Pielej ūdeni un uzvāri. Kad ūdens sāk vārīties, noņem putas, kas veidojas uz virsmas.
2
Kamēr gaļa vārās, nomizo kartupeļus un sagriez tos kubiņos. Burkānus sagriez šķēlītēs, sīpolu un ķiplokus sakapā.
3
Pievieno katlā sagrieztus kartupeļus, burkānus, sīpolu un ķiplokus. Pievieno lauru lapas, sāli un piparus pēc garšas.
4
Samazini uguni un ļauj zupai lēni vārīties apmēram 45 minūtes, līdz gaļa un dārzeņi ir mīksti.
5
Kad zupa ir gatava, izņem lauru lapas un pievieno svaigi sakapātu pētersīli.
6
Pasniedz zupu karstu, papildinot ar svaigu maizi vai skābo krējumu, ja vēlas.