1
Nomizo un smalki sagriez sīpolu un ķiplokus. Nomizo burkānu un sagriez plānās šķēlītēs. Sagriez selerijas kātus un čili piparu.
2
Uzkarsē katlu uz vidējas uguns, pievieno nelielu daudzumu olīveļļas un apcep sīpolu un ķiplokus, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
3
Pievieno burkānu, seleriju un čili piparu. Turpini cept 5 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti.
4
Pievieno zivju buljonu un uzvāri. Samazini uguni un ļauj zupai vārīties 10 minūtes.
5
Pievieno kokosriekstu pienu un laima sulu, tad pievieno garneles. Vāri vēl 5 minūtes, līdz garneles ir pagatavotas.
6
Pagaršo zupu un pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pasniedz ar svaigu koriandru un laima šķēlēm.