1
Nomizo un sagriez ķirbi kubiņos. Smalki sakapā sīpolu un ķiploka daiviņas. Sarīvē ingveru.
2
Uz vidējas uguns pannā uzkarsē olīveļļu. Pievieno sīpolus, cep līdz tie kļūst zeltaini, tad pievieno ķiplokus, ingveru un pacep vēl īsu brīdi.
3
Pievieno ķirbi, apcep nedaudz un tad pielej dārzeņu buljonu. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, tad samazini uguni un vāri 20-25 minūtes, līdz ķirbis ir mīksts.
4
Kad ķirbis gatavs, sablenderē zupu līdz krēmīgai konsistencei. Pievieno kokosriekstu pienu un samaisi.
5
Pievieno sāli, piparus pēc garšas. Ja nepieciešams, pievieno vairāk buljona, lai panāktu vēlamo konsistenci.
6
Pasniedz zupu ar grauzdētām ķirbju sēklām. Mmmm...