1
Nomazgā un sagriež liellopu gaļu mazos gabalos. Sīpolus un ķiplokus smalki sakapā, burkānus un tomātus sagriež gabaliņos.
2
Uzkarsē katlā olīveļļu un apcep sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst zeltaini. Pievieno liellopu gaļu un turpina cepšanu, līdz tā ir viegli brūna.
3
Pievieno burkānus un tomātus, turpina sautēšanu vēl 5 minūtes. Pēc tam pievieno ūdeni un uzvāra.
4
Samazina uguni un vāra zupu uz lēnas uguns aptuveni 1 stundu, līdz gaļa ir mīksta.
5
Pievieno sagrieztu čilī piparu, sāli un piparus pēc garšas. Vāra vēl 10 minūtes.
6
Pirms pasniegšanas pievieno sakapātu koriandru zupai. Pasniedz karstu.