Liellopu gaļas zupa attēls
Foto: DALL-E

Liellopu gaļas zupa

cepu.lv

2st. 0 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 1st. 40 min
6 porcija/s
Sarežģītība

Sātīga liellopu gaļas zupa ar tomātiem, koriandru un čilī, kas sasildīs vēsos vakaros.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
500 g Liellopu gaļa
4 gab. Tomāti
1 tasīte/s Koriandrs
1 gab. Čilī pipars
2 gab. Sīpoli
2 gab. Burkāni
3 gab. Ķiploka daiviņas
2 ēd. k. Olīveļļa
pēc garšas Sāls
pēc garšas Pipari
2 l Ūdens
Pagatavošana
1
Nomazgā un sagriež liellopu gaļu mazos gabalos. Sīpolus un ķiplokus smalki sakapā, burkānus un tomātus sagriež gabaliņos.
2
Uzkarsē katlā olīveļļu un apcep sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst zeltaini. Pievieno liellopu gaļu un turpina cepšanu, līdz tā ir viegli brūna.
3
Pievieno burkānus un tomātus, turpina sautēšanu vēl 5 minūtes. Pēc tam pievieno ūdeni un uzvāra.
4
Samazina uguni un vāra zupu uz lēnas uguns aptuveni 1 stundu, līdz gaļa ir mīksta.
5
Pievieno sagrieztu čilī piparu, sāli un piparus pēc garšas. Vāra vēl 10 minūtes.
6
Pirms pasniegšanas pievieno sakapātu koriandru zupai. Pasniedz karstu.
7
Mmm...