1
Sagriez liellopa gaļu nelielos gabaliņos. Apcep tos lielā katlā, līdz gaļa kļūst brūna no visām pusēm.
2
Pievieno katlā sagrieztus sīpolus un ķiplokus, cep vēl dažas minūtes, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi.
3
Pievieno ūdeni, lauru lapas, sāli un piparus. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, tad samazini siltumu un vāri uz lēnas uguns apmēram 1,5 stundas, līdz gaļa ir mīksta.
4
Kamēr gaļa vārās, nomizo un sagriez burkānus, kartupeļus un selerijas kātus nelielos gabaliņos.
5
Pievieno dārzeņus katlā un turpini vārīt vēl 30-40 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti.
6
Pārbaudi zupas garšu un, ja nepieciešams, pievieno vēl sāli un piparus.
7
Pasniedz zupu karstu, dekorējot ar svaigiem zaļumiem pēc izvēles.