1
Sāc ar sēņu un kastaņu sagatavošanu. Nomazgā sēnes un sagriez tās šķēlēs. Ēdamos kastaņus nomizo un sagriez gabaliņos.
2
Sīpolu un ķiplokus smalki sakapā. Uzkarsē olīveļļu lielā katlā un pievieno sīpolus un ķiplokus. Cep uz vidējas uguns, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi.
3
Pievieno sagrieztas sēnes un kastaņus katlā. Turpini cept, līdz sēnes izdala šķidrumu un viss kļūst zeltaini brūns.
4
Pielej dārzeņu buljonu un pievieno svaigu timiānu. Uzvāri zupu un pēc tam samazini uguni un ļauj vārīties apmēram 20 minūtes.
5
Izmantojot blenderi, sablendē zupu līdz vienmērīgai konsistencei. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
6
Pasniedz zupu siltu, dekorētu ar svaigu timiānu un, ja vēlies, papildinātu ar drusciņu olīveļļas.