1
Sākumā sagatavo sastāvdaļas: nomizo un sagriež burkānus, selerijas kātus un kartupeļus mazos kubiņos. Sīpolu un ķiplokus smalki sakapā.
2
Lielā katlā uz vidējas uguns uzkarsē olīveļļu . Pievieno sīpolus un ķiplokus, un cep, līdz tie kļūst mīksti un zeltaini.
3
Pievieno burkānus un selerijas kātus, turpina cept 5 minūtes, laiku pa laikam maisot.
4
Pievieno kartupeļus, tomātu biezeni un dārzeņu buljonu. Uzvāra, tad samazina uguni un vāra uz lēnas uguns 20 minūtes.
5
Pievieno pupiņas, sāli un piparus. Turpina vārīt vēl 10 minūtes, līdz visas sastāvdaļas ir mīkstas.
6
Pasniedz zupu karstu, dekorējot ar svaigi sakapātu pētersīli.