1
Nomizo un sagriez ķirbi gabaliņos. Sīpolu un ķiplokus sakapā smalki.
2
Uzkarsē olīveļļu lielā katlā. Pievieno sīpolu un ķiplokus, cep līdz tie kļūst caurspīdīgi.
3
Pievieno ķirbi un kariju. Maisi, lai garšvielas vienmērīgi sadalās pa ķirbi.
4
Pielej dārzeņu buljonu un uzvāri. Samazini uguni un vāri aptuveni 20 minūtes, līdz ķirbis ir mīksts.
5
Kad ķirbis ir mīksts, pielej kokosriekstu pienu un uzsildi, bet nevāri.
6
Izmantojot blenderi, sasmalcini zupu līdz krēmīgai konsistencei. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
7
Pasniedz zupu ar svaigiem koriandra lapiņām un grauzdētām ķirbju sēklām kā rotājumu.