1
Nomazgā un sagriez tomātus nelielos gabaliņos. Smalki sakapā sīpolus un ķiplokus.
2
Katlā uzkarsē olīveļļu un apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
3
Pievieno sagrieztos tomātus un turpini sautēt uz vidējas uguns, līdz tomāti sāk šķīst un veidojas viendabīga masa.
4
Pielej dārzeņu buljonu un turpini vārīt zupu apmēram 10 minūtes.
5
Ar blendera palīdzību sablenderē zupu līdz gludai konsistencei. Pievieno saldo krējumu un viegli samaisi.
6
Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Vāri vēl dažas minūtes, līdz zupa ir pilnībā uzsilusi.
7
Pasniedz zupu bļodās, rotā ar svaigu baziliku un, ja vēlies, pievieno piem., zilā pelējuma sieru.