1
Nomizo ķirbi un sagriez to mazos kubiņos. Smalki sakapā sīpolu, ķiplokus un ingveru.
2
Uzkarsē olīveļļu katlā un apcep sīpolu, ķiploku un ingveru, līdz tie kļūst zeltaini un aromātiski.
3
Pievieno ķirbi katlā un apcep vēl dažas minūtes, lai tas iegūtu nedaudz krāsas.
4
Ielej dārzeņu buljonu un smiltsērkšķu sulu katlā, samaisi un uzvāri. Pēc tam samazini uguni un ļauj zupai lēni vārīties apmēram 20 minūtes, līdz ķirbis ir mīksts.
5
Kad ķirbis ir gatavs, izmanto rokas blenderi, lai sablendētu zupu līdz krēmīgai konsistencei. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
6
Pasniedz zupu karstu, dekorējot ar svaigiem zaļumiem vai sezama sēklām pēc izvēles.