1
Sagatavojiet visas sastāvdaļas: sagrieziet vistas fileju plānās šķēlēs, galangal sakni vai ingveru smalki šķēlēs, sēnes un sīpolu šķēlēs, kā arī sasmalciniet citronzāli un kaffir laima lapas.
2
Katlā uzkarsējiet vistas buljonu līdz vārīšanās temperatūrai. Pievienojiet galangal sakni, citronzāli un kaffir laima lapas, ļaujot aromātiem izdalīties aptuveni 5 minūtes.
3
Pievienojiet vistas fileju un sēnes karstajam buljonam. Vāriet uz vidējas uguns, līdz vistas gaļa kļūst balta un gatava, apmēram 10 minūtes.
4
Pievienojiet kokosriekstu pienu un sīpolu. Turpiniet vārīt uz mazas uguns vēl 10 minūtes, līdz zupa ir maigi krēmīga.
5
Pievienojiet zivju mērci un laima sulu, rūpīgi samaisot. Pagaršojiet un pielāgojiet garšvielas pēc savas gaumes.
6
Pasniedziet zupu karstu, pārkaisot ar svaigu koriandru un sagrieztu sarkano čili. Dekorējiet ar laima šķēlītēm, ja vēlaties.