1
Nomizo un sagriez sīpolus plānās šķēlītēs. Uzkarsē lielu katlu uz vidējas uguns, pievieno sviestu un olīveļļu.
2
Pievieno sīpolus un apcep, līdz tie kļūst zeltaini brūni, aptuveni 25 minūtes. Pievieno cukuru un turpini apcept vēl 5 minūtes.
3
Pievieno baltvīna etiķi un maisi, līdz tas iztvaiko. Pievieno liellopa buljonu un timiānu. Uzvāri un tad uz mazas uguns vāri vēl 15 minūtes.
4
Pagaršo zupu ar sāli un pipariem, pielāgojot garšu pēc vajadzības.
5
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Sagriez bageti šķēlēs, uzliec uz tās Gruyère sieru un cep, līdz siers ir izkusis un zeltains.
6
Pasniedz zupu karstu ar sieru bageti uz virsū. Dekorē ar svaigu timiānu.