Vidusjūras garšvielu zupa attēls
Foto: DALL-E

Vidusjūras garšvielu zupa

cepu.lv

1st. 0 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 40 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Izbaudiet siltu un aromātisku Vidusjūras garšvielu zupu, kas apvieno svaigus dārzeņus un garšaugus, lai radītu garšas pilnību.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Zupas sastāvdaļas
2 ēd. k. Olīveļļa
1 gab. Sīpoli
3 gab. Ķiploka daiviņas
2 gab. Burkāni
1 gab. Cukini
3 gab. Tomāti
1 l Dārzeņu buljons
1 šķipsna/s Basiliks
1 šķipsna/s Pētersīļi
pēc garšas Sāls
pēc garšas Pipari
Pagatavošana
1
Uzkarsē olīveļļu lielā katlā uz vidējas uguns. Pievieno sasmalcinātu sīpolu un ķiplokus, apcep līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi.
2
Pievieno sagrieztus burkānus un cukini, turpini cept vēl 5 minūtes, lai dārzeņi viegli apceptos.
3
Pievieno sagrieztus tomātus un dārzeņu buljonu. Uzvāri, samazini siltumu un ļauj vārīties 20 minūtes.
4
Pievieno baziliku un pētersīļus. Garšo un pievieno sāli un piparus pēc garšas.
5
Pasniedz zupu karstu ar svaigu baziliku un pētersīļiem kā garnējumu. Lieliski sader ar kraukšķīgu maizi.
6
Mmm...