1
                            Liek vārīties ūdeni, pievienojot veselu vai uz pusēm pārgrieztu sīpolu, dilles (vai kātus), lauru lapas un piparus. Ļauj pavārīties.
                         
                                            
                            2
                            Sarīvē burkānus, kartupeļus sagriež kubiņos.
                         
                                            
                            3
                            Cūkas malto gaļai pievieno visas garšvielas un kārtīgi izmīca un izdauza, lai turas kopā.
                         
                                            
                            4
                            Pirms sastāvdaļu pievienošanas "izmakšķerē" sīpolu, lauru lapas diļļu kātus, ja tika pievienoti.
                         
                                            
                            5
                            Ūdenim pievieno dārzeņus un no maltās gaļas masas izveidotas mazas gaļas bumbiņas. Vāra 15min.
                         
                                            
                            6
                            Sagriež ripiņās sīpolu lociņus un pievieno pirms pasniegšanas. Var pievienot skābo krējumu.