1
Sākumā nomizo un sagriez burkānus, selerijas kātus, kartupeļus un sīpolu nelielos gabaliņos.
2
Uzkarsē olīveļļu lielā katlā un pievieno sagrieztos dārzeņus. Apcep tos uz vidējas uguns, līdz tie kļūst mīksti un sīpoli ir zeltaini.
3
Pievieno sasmalcinātus ķiplokus un turpini cept vēl 1-2 minūtes, līdz izdalās aromāts.
4
Pievieno vistas buljonu un uzvāri.
5
Kamēr zupa vārās, sajauc vistas malto gaļu ar sāli un pipariem. No masas veido nelielas frikadeles.
6
Kad zupa sāk vārīties, pievieno frikadeles un samazina uguni. Vāri uz lēnas uguns 20-25 minūtes, līdz frikadeles ir gatavas.
7
Pievieno sasmalcinātas dilles un uzvāri zupu vēl 5 minūtes.
8
Pasniedz zupu siltu, dekorējot ar svaigām dillēm. Mmm...