1
Nomizo un smalki sakapā sīpolu un ķiploku daiviņas.
2
Katlā izkausē sviestu un pievieno sīpolus un ķiplokus. Cep uz vidējas uguns, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi.
3
Pievieno zaļos zirņus un dārzeņu buljonu. Uzvāri un ļauj vārīties apmēram 10 minūtes, līdz zirņi ir mīksti.
4
Izmanto blenderi, lai sablendētu zupu līdz viendabīgai konsistencei. Ja nepieciešams, izkās caur sietu, lai zupa būtu gludāka.
5
Pievieno saldā krējuma un piparmētru lapas, pēc tam vēlreiz sablendē, līdz piparmētras ir pilnībā sajauktas ar zupu.
6
Garšvielām pievieno sāli un maltos piparus pēc garšas.
7
Pasniedz karstu, dekorētu ar pāris veseliem zaļiem zirņiem un piparmētru lapiņām.