1
Sagriez sīpolus un burkānus smalkos gabaliņos.
2
Sagriez sālītos gurķus un baltās zivs filejas kubiņos.
3
Uzkarsē katliņu ar nelielu daudzumu eļļas un apcep sīpolus līdz tie kļūst caurspīdīgi.
4
Pievieno burkānus un turpini cept vēl dažas minūtes.
5
Pievieno tomātu pastu un cep vēl 2-3 minūtes, lai atbrīvotu garšas.
6
Pievieno ūdeni, zivju gabaliņus, sālītos gurķus, melnās olīvas, lauru lapas, sāli un piparus.
7
Vāri uz lēnas uguns apmēram 40 minūtes, līdz zivis ir pilnībā gatavas.
8
Pievieno citronu sulu un smalki sakapātas dilles. Maisi un vāri vēl 5 minūtes.
9
Pasniedz ar skābo krējumu un citrona šķēlīti.