1
Sagatavo laša zupas izlasi, vārot to 2 litros ūdens apmēram 30 minūtes. Kad buljons gatavs, nokās to.
2
Sarīvē burkānus un sakapā sīpolus. Uzkarsē pannu un apcep burkānus un sīpolus, līdz tie kļūst zeltaini.
3
Sarīvē marinētos gurķus, apcep.
4
Notīri un sagriez kartupeļus kubiņos. Pievieno tos nokāstajam buljonam, vāri līdz tie ir daļēji gatavi.
5
Pievieno apceptos dārzeņus un buljonam, turpini vārīt apmēram 10 minūtes.
6
Sagriez lasi gabaliņos un kopā ar tomātu pastu pievieno zupai. Vāri vēl 10 minūtes, līdz lasis ir gatavs.
7
Pievieno sāli, piparus un dilles pēc garšas. Pasniedz zupu siltu ar citronu šķēli un svaigu maizi.