1
Sagatavo gaļas bumbiņas: smalki sakapā sīpolu un samaisi to ar vistas malto gaļu, olu, sāli un pipariem. Formē nelielas bumbiņas.
2
Uzkarsē lielu katlu ar olīveļļu un viegli apcep sagatavotās vistas gaļas bumbiņas, līdz tās kļūst zeltainas. Izņem no katla un atliec malā.
3
Tajā pašā katlā pievieno smalki sagrieztus burkānus, kartupeļus un seleriju. Apcep dažas minūtes, līdz dārzeņi sāk mīkstināties.
4
Pievieno dārzeņu buljonu un lauru lapas. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai.
5
Kad zupa sāk vārīties, pievieno vistas gaļas bumbiņas atpakaļ katlā. Samazini uguni un ļauj zupai vārīties uz lēnas uguns apmēram 20 minūtes, līdz dārzeņi un gaļas bumbiņas ir pilnībā gatavas.
6
Pagaršo zupu un pievieno sāli un piparus pēc vajadzības. Pasniedz karstu, dekorējot ar svaigiem zaļumiem.